Medicinsk HampaBusiness

Medicinsk HampaBusiness

Detta företag som jag jobbar med har tänk lite mer och inte bara en investering att göra en bra affär utan skaffa kunskap om denna MIRAKEL växt men även skapat en egen coin som har ett värde som backar upp.

Som ett steg i att etablera coin Viridi på den öppna marknaden så närmar sig företaget äntligen lanseringen av  Viridi ICO (Initial Coin Offering)*. SEPTEMBER 2018
En av de primära parametrarna för ett långsiktigt framtida värde av Viridi är att odla, klona och sälja ’moderplantor’ av medicinsk cannabiz med en avkastning från försäljningen av plantorna.

Avkastningen är helt fristående från eventuella kursvinster, dvs de betalas ut oavsett kursen på Viridi, när den publicerats, på en publik börs för digital valuta  2018 och framåt.

Att kunna investera och äga moderplantor med 100 % avkastning på investeringen är unikt så vi blir först i världen! Alla investeringar i skog är bra och det är ingen hemlighet, men det tar lång tid att få ett träd att växa... Allt som träden gör, kan denna lilla växt användas till, papper, bränsle, smink, naturlig medicin, bilar, kläder mm och man behöver då inte använda onaturliga kemikalier att producera detta!!!

Hampa är en släkt av olika Cannabiz sorter... I Sverige är endast industri hampan tillåtet, där halten är av cannabinoiden THC får vara max 0,2% samt även i övriga Europa medan Schweiz får ha cannabinoiden THC får ha 1 % .

Här är en mycket bra informativ text om främst industrihampan "cannabis industrialis" som man tillverkar produkter innehållandes främst cannabinoiden CBD (cannabidiol), och  innehåller nästan inget av främst cannabinoiden THC (delta-9 tetrahydrocannabinol):
https://cbdolja.com/om-cbd-olja/

Medicinska användningsområden för cannabis och tillhörande kliniska forskningsstudier:
LÄS MER


Exempel på investeringar:

  • BLI ÄGARE TILL DINA EGNA MODERPLANTOR AV MEDICINSK HAMPA!

- Investering per planta = 250 EUR
- Avkastning per planta = 100% dvs du får tillbaka 500 EUR
- Odlas och säljs i Schweiz

  • KÖP VIRIDICOIN, ENDAST ETT FÅ TAL KVAR OCH GÅR LVE I SLUTET AV AUGUSTI ELLER BÖRJAN AV SEPTEMBER. 2 CRYPTOBÖRSER DÄR DU KAN KÖPA OCH SÄLJA DINA VIRIDICOIN.
  • eXer Stackinvest med  garnterat 6 % avkastning /månad.
Utbetalning sker varje månad samt man kan återinvestera med.
GRATIS KONTO!
Mer information hur du får tillgång till det, mejla mig på info@investments4you.com eller KLICKA nedan på GRATIS REGISTRERING.

GRATIS REGISTRERING FÖR ATT SE MER PRODUKTER SOM FINNS OCH KOMMER
KLICKA HÄR!

Att kunna få leva det liv man önskar, ha en bra hälsa och känna sig trygg i det man gör.

Det finns mycket man kan göra för att verkligen kunna nå det och man börjar alltid med sig själv, sitt mindset och veta vad är det jag vill.

Jag har en del olika investeringar och en del som jag jobbar med för att få det liv jag skapat fram.

Passiv inkomster är trevligt och det finns olika sätt att få det. Vissa måste man jobba till det för att få det resultat andra kan ge det bara genom att investera.


Ett företag som jag ser har otroliga möjligheter samt är även väldigt intresserad av i mitt företagande som designer...det är just hampa och medicinsk cannabiz.

Hampa textilier till mina kläder, SussiLi clothes vore något som jag tittar mer på att ta in i kollektionen och medicinsk cannabiz för sitt välmående.

Min make har EDS och sen i april har han slutat med all sin medicinering som läkaren skrivit ut, han testade ett helt annat som gett livet en ny vändning och mående.

Mirakelväxten om man kan kalla det och han är involverad i mycket av det så att det kan bli lagligt i Sverige. Den skulle kunna hjälpa många som är drabbade av värk och dåligt mående.