GRATIS REGISTRERING GÖR DU HÄR  OM DU INTE REDAN GJORT DET!
KLICKA HÄR FÖR GRATIS REGISTRERING!

Titus Community är den del i bolaget Titus Invest som i framtiden enbart kommer att syssla med marknadsföring.

Titus Invest marknadsför sig traditionellt mot stora bolag och stora koncerner i världen.

Titus Community marknadsför sig via Relationsmarknadsföring och finns i dag i 73 länder. 

I dagsläget är detta en renodlad investering, där vi får andelar i en vinstpool.

Vi kommer varje år att få vara med och dela på 15% av vinsten i Titus Invests alla bolag, vilket kan komma att bli riktigt bra pengar, kanske våran bästa inkomst någonsin.

  • Vi får för 1000€ ....Titus Coin för hela summan plus att vi får en andel i vinstpoolen, så 200 Titus Coin just nu värda 5€, som kommer att börja öka i värde så snart TitusPay våran betalningslösning går igång. 
  • Vi får alltså en valuta som kommer att börja stiga i värde...jämfört med att förvara pengarna på banken så kan det vara mera värt att förvara pengarna i Titus Coin i en E-Wallet. 
  • Vi får max ha 5 Ambassadörandelar i vinstpoolen per person, så den totala max investeringen är 1000€ × 5 för de som vill ha max antal andelar.
  • Titus Pay är en jättebra betalningslösning som kommer att lanseras i oktober där handlaren får betalt i fiatvaluta om de vill, alltså i landets valuta, och i Real tid....på millisekunden kan de välja att ta betalt i Titus Coin eller konvertera till fiat. Just detta... att de intelligenta teknikerna här har löst den tekniken är det unika med Titus och våra Titus Coin jämfört med många andra kryptovalutor.
  • Experterna påstår att vill vi vara med i den stora uppgången av kryptovalutor så har vi ett år på oss...sedan är det för sent....och här får vi kryptovalutan Titus Coin för hela summan plus att vi får varje Ambassadörandel á 1000€ får andelar i vinstpoolen och vi har också här en garanti som gör att vi kan närsomhelst sälja tillbaka våra Titus Coin tillbaka direkt till företaget.

Har du inte köpt Ambassadörpaketet,finns några kvar så gör det NU!
Här registrerar du dig!