Passiv Inkomst vad är det?

Jag, AnneLi Källström drivs och är passionerad av att jobba med uppgifter som ger mig inspiration av att kunna njuta mer i livet och vill dela med mig till andra som också befinner sig i livet att göra en förändring utanför sin box och kunna leva sitt liv efter sina egna drömmar och mål

Jag är desinger och livsstilskonstnär där jag har olika verktyg både inom företagande och det privata att kunna skapa passivinkomster på olika sätt.

Passiv inkomst är inkomster man får av ett arbete som man utfört eller investerat i som sedan skapar inkomst om och om igen men då som fördel att det inte blir lika mycket arbete för att få inkomst av det man skapat fram.

Det kan vara uthyrning av ett rum i din bostad, hyra ut en cykel eller nått som du har som andra behöver, onlinekurser, olika investeringar som ger olika % i avkastning, det kan var massor av andra saker och det är bara låta fantasin flöda vad som kan omvandlas till passiv inkomster.

 

Ekonomiskfri, vet du hur mycket pengar du måste få in för att vara ekonomiskfri och kunna leva det liv du önskar varje år?
Att räkna på vad är ekonomisk frihet är för dig och hur mycket behöver du få in i passiv inkomst varje månad för att kunna leva det liv du vill ha.
Det är ganska enkelt, kolla på ditt bankkonto vad du har för utgifter och vilka inkomster du har samt vad blir kvar... 
Din ekonomiska frihetsformel räknar du ut så här:
Dina utgifter varje månad x 12, dela den siffran med 0,1 (10%) och du får fram din ekonomiska frihetssiffra.
 

Att kunna bli ekonomisk oberoende är det många som vill och alla kan bli det bara man har en bra plan. Att bli ekonomisk oberoende på sina investeringar och kunna leva på sina avkastningar.
Skapa olika tillgångar som ger passiv inkomst, att investera tiden i utbildning och kunskap. 


Oavsett om man har pengar att investera för eller inga alls så kan man lyckas.
Man måste först veta vad är just sitt mål är och vilket belopp skulle det vara  för att man ska kunna bli ekonomisk fri?... ekonomiska frihetssiffran.

Hur bygger man upp en pengamaskin som generar inkomster utan att man måste aktivt vara med, få pengar att jobba åt dig istället för tvärtom?

Olika investeringar 

  • Fastighetsinvesteringar runt Medelhavet
  • Har olika investering i olika system, aktier,  kryptovalutor
  • Onlinekurser
  • Olika tjänster där jag får provision
  • E-handel butik där jag säljer mina egna designade klädmärke & Home, SussiLi by Sweden
Här har du mer information om mina PASSIVA INKOMSTER ... KLICKA HÄR!


Jag har  över 30 år erfarenhet inom eget företagande samt 10 år av dessa har jag levt på att jobba digitalt och visa, inspirera andra att kunna skapa en passiv inkomsteller kunna leva efter sin passion i livet.
Möjligheter finns och tillsammans blir allt mycket roligare med.

Jag brinner för hållbarhet, bättre hälsa och det naturliga så långt det går samt visa och inspirera andra att alla kan leva det liv man önskar.
Bara man vågar ta steget mot en förändring!

Att ha fler investeringar och portföljer är viktigt i dagens läge då allt händer mycket snabbt.

Det kan vara långsamma investeringar eller snabba. Sprida riskerna och aldrig investera mer än man har råd att förlora.
Ta hem vinsten och sen en plan för det.
 

Affärsidé

Investeringar kan vara ett stort begrepp både för en själv eller en sak där man återskapar sitt naturliga värde mot vad man själv vill uppnå av detta.

Vision

Att fler människor ska få ett hållbarare liv och kunna bestämma sin frihet mot att kunna skapa sin livsstil var de än befinner sig i världen.