Att göra onlinekurser har många fördelar.
Slippa åka runt till olika kurssalar, bestämma när du vill göra den och var, sitta i lugn och ro samt har allt på plats via sin dator, läsplatta eller mobiltelefon där man kan gå tillbaks till.

Få gemenskap även fast man gör den på distans...det finns massor av fördelar med att göra onlinekurser.

Jag har  deltagit på många olika onlinekurser och skapat många olika egna onlinekurser  sen 2012, där jag gick en utbildning som heter Digitala affärsmodeller.
Denna utbildning gjorde att jag tog steget att förändra mitt företagande som designer och livsstilskonstnär ännu mer.


Att kunna jobba när, var jag vill i världen efter mina egna val samtkunna skapa fram mer produkter och tjänster till mitt företagande.

Det finns en uppsjö av olika plattformar och de är till för olika människor och vilket behov man vill med sitt företagande.

De plattformer som jag använt är  Simplero, Kajabo och tittar lite på Thinkific för att se om den kan vara ett bra kombo alternativ till
hemsida 24 som jag jobbar mest med nu.

I början av min onlinekarriär så blev det mycket Wordpress där jag gjort många olika hemsidor och onlinekurser men fastnade för Hemsida 24 för den är så enkel, billig och har otroligt många inspirerande fina tema att välja på som man lätt kan förändra.

Den är skoj och inspirerande helt enkelt och svenskt!

Det har varit många som frågat mig genom åren hur man gör egna onlinekurser, hur jag jobbat online med mitt företagande och kunnat leva på det i många år.
Genom min erfarenhet så har jag samlat på mig massor. Med facit i handen tycker jag  bäst om Hemsida24
Den är riktigt bra i pris, perfekt support och enkel där man har sådanna otroliga valmöjligheter.

Låt fantasin flöda...

Viktigt!
När man skapar sig sin egen onlinekurs är att inte dra på sig för stora kostnader och att man kan sköta sin onlinebusiness helt själv så mycket man kan.
Onlinebusiness har man fortfarande en hel del pappersjobb med som måste göras som exempel bokföring, hur man skapar sitt första företag utan att dra på sig för stora kostnader i början, ev onlineshop, egna onlinekurser eller det man vill göra med sitt företagande och vad man vill uppnå.

Genom mina år som egenföretager, över 30 år så har man samlat på sig en hel del erfarenheter och de pappersjobb, bokföring mm ska vara kul och enkelt, inte som jag fått höra av många att det är alldeles för jobbigt och tråkigt...men utan bra bokföring så blir det inte så bra onlinebusiness heller.
Det ska gå hand i hand.


Det jag gillar mest när jag jobbar med hemsidor, nyhetsbrev, blogg är att det ska vara enkel och helst på svenska med samt inte kostar skjortan.

Jag letade efter detta och ville ha allt  samlat på ett  ställe, kunna skräddasy det efter mina önskemål på ett smidigt sätt och fastnade då helt klart för Hemsida24

Jag kommer lägga upp en hel del av mina onlinekurser här på denna hemsida som ska inspirera och hjälpa dig som har företag redan och vill gå ett steg till mer onlinemässigt men även till de som är helt nya och kanske inte ens skapat eget företag än och vet kanske inte heller vad de vill göra.

Min andra hemsida där jag jobbar med mitt eget klädmärke och dess koncept är för kvinnor + 40
HÄR KOMMER DU TILL SussiLi by Sweden

Här är ett axplock av onlinekurs för den
Mogna Medvetna Kvinnan
LÄS MER HÄR!


Här nedan ser ni lite urval av de olika onlinekurser som man kommer att kunna välja på:

  •   Skapa egen hemsida där man får mina bästa nycklar och coachning
  •   Skapa nyhetsbrev till sina kunder
  •  OnlineShop
  •  Olika sociala medier att jobba med och marknadsföring för att skapa relationer och mer kunder.
  •  Hur man gör Zoom webinar, inspelningar mm
  •  Ta hand om sin bokföring själv där jag ger mina bästa tips att kunna klara den helt själv utan några förkunskaper