Vi hjälper dig att hitta ditt drömboende på Mallorca.

Mallorca har allt, från storstadsliv, havet, medeltidsbyarna, de söta gårdarna, hamnen, retauranger, aktiviteter...den gröna ön inom  ca 5 milsavstånd  från Palma som mittpunkt.

Lite olika aktiviteter och tips;

Bodegas José L. Ferrer – Binissalem
grundades 1931 och vingården drivs fortfarande av samma familj, för närvarande 3: e och 4: e generationen. Den stora gården ligger i den vackra byn Binissalem och består av 120 hektar vinodlingar. Produceras viner i trä, cement och rostfria ståltankar. Rekommenderas rundtur på vingården och museet, ta del av vinframställningen, samt provsmaka deras viner och gourmetprodukter i den nya butiken som är öppen för allmänheten. 

S’Hort de Cas Missèr – Selva 300 år gammalt lanthus som ligger i Selva i hjärat av Mallorca. Det ursprungliga huset var en fruktträdgård som levererade en mängd olika frukter och grönsaker till hela byn Selva. Dessutom var byggnad en plats där olivolja producerades och i den nuvarande matsalen finns fortfarande kvarnens ursprungliga stenar kvar.

Sollertåget från Palma  Tåget utgår från Plaza de España i Palma. Järnvägen är mycket karaktäristisk och sträckan mellan Palma och Port de Soller är otroligt vacker.

Vandra på Mallorca Bergskedjan har tio bergstoppar som når över 1000 meter för dem som söker utmaning. 

Shoppingstråk i Palma de Mallorca;
Avenyn Jaume III är den mest kända shoppinggatan på Mallorca och även den gata som har några av de mest exklusiva butikerna för dam, herr och barn. Här ligger bland annat Loewe, Colors of Benetton, Cuplé, Pedro del Hierro m.fl. Ungefär mitt på Jaume III ligger Spaniens populäraste varuhus, El Corte Ingles. 
Passeig del Born är en bred gata och en mycket vacker trädkantad allé, som går från Jaume III och ned mot havet. Längs denna ligger några av de största klädmärkeskedjorna. 
Placa Joan Carles  finns det många smågator som ligger bakom McDonald’s och de andra kaféerna. Där ligger flertalet exklusiva boutiquer, inredningsaffärer och secondhandbutiker

Marknader i Palma de Mallorca
Mercat Santa Catalina
Fiskmarknaden Llotja del Peix
Hantverksmarknaden Artesanal
Marknaden Pere Garau,
Detta är en livlig marknad där lokala bönder tar sina produkter och djur till stan. 
Blomstermarknaden Rambla
Mercat Ecologico de Palma
Varje lördagsmorgon mellan klocka 08:00-14:00 kan du köpa ekologisk frukt, grönsaker, kött och ost på denna marknad. 


Mallorca är varje golfares paradis med över 20 fantastiska golfbanor
över 300 soldagar om året är i stort sett alla dagar perfekta för en runda. Golf entusiast eller nybörjare, Mallorca har golfbanor som passar för alla nivåer. Mallorcas vackra natur återspeglar sig i golfbanorna, du kommer att spela mellan tallar och olivlundar och flera banor har utsikt över havet.

Mallorca ligger mig varmt om hjärtat och nu kan du få hjälp att hitta ett drömboende där.

Följ med på visningsresa där du får uppleva det och se vilka möjligheter du har att htta det just du söker.

  • Läs mer här som skyddar dina personupgifter och dess rutiner.

    http://www.investments4you.com/kontakt/gdpr-rutiner-39762729