Hej, här är mer info gällande  fastighetsagent!

Tack för visat intresse att vilja bli en fastighetsagent (som jag benämner FA i fortsättningen) och kunna förmedla olika sorters fastigheter som villor, radhus, lägenheter och mark runt Medelhavet samt även kan vara med och ordna event, seminarier och visningsresor ("Inspection Trips") med olika tema.

Detta är fantastikt trevligt arbete som skapar en livsstil mot mer frihet!

Att kunna tjäna pengar som FA gör vi tack vare våra provisioner och det bästa av allt; vi gör endast det trevliga jobbet med att ordna nya potentiella kunder som vill investera i fastigheter och vi FA slipper allt ansvar med att ta hand om hela affären som advokat, kontraktskrivning,  finansiering m.m. för det tar istället våra fastighetsmäklare och våra jurister hand om. Investeringen kan gälla endast eget boenden eller som en ren investering. 

Företaget har flera bra verktyg för oss FA att jobba med detta professionellt mot potentiella kunder:

  • Vi FA får en en egen omfattande kontorssida (WIN tobo), som man använder för att ge bra information både till sina potentiella kunder men även till sig själv samt intern kontakt med både företaget och byggherrar
  • Egen hemsida med eget domännamn (vi FA får hjälp från företaget med logga o allt) för att kunna marknadsföra objekten till potentiella kunder. Så här ser min hemsida ut från företaget som du kan klicka på: investeringsagent.se
  • Vara med och anordna olika event, temaresor om man vill locka fler potentiella kunder
  • Företagsledda utbildningar
  • Kunder kan åka iväg på en "Inspection Trips" (visningsresa) eller "First Visit" (första besöket) för att bekanta sig med visningsobjekten, området/landet/kulturen/livsstilen, företaget och byggherrar
Inspection Trips (visningsresa)
Är en 3-dagars visningsresa där kunden får se de olika fastigheter som dom kan vara intresserad av samt att kund får på plats bra information över hur fastighetsaffären går till rent praktiskt från företaget.

First Visit (försa besöket)
Är när en kund vill investera, men vet inte vart någonstan och kanske vill först uppleva området/landet/kulturen/livsstilen genom guidning av företaget på plats. Inga fastigheter visas då och kan bli ett första steg för din kund.

Passiva inkomster
Det är detta vi FA jobbar med - och för detta får vi FA riktigt bra provisioner när kunder köper dessa förmedlade fastigheter!

Passiva inkomster är det många som vill ha och genom att vi har ett bra team som vi samarbetar med och företaget har gjort detta som en riktigt bra affär för oss att man även kan ha ett säljteam som man jobbar ihop med och får provisioner för det arbete man gör.

Det finns en olika provisionsupplägg och provisionsstegar. Man ställer sina egna krav som FA som passar ens förutsättningar och livsstil - och man erhåller ALL stöd och hjälp från företaget och oss övriga FA.

Genom att man tar första steget som en blivande FA och känner att detta skulle vara intressant att jobba med, så börjar man med att registrera sig som FA via min kostnadsfria länk:
https://www.win.center/register/273

Du förbinder dig inget genom att registrera dig
Efter det att DU har registrerat dig så kommer du få en bekräftlse via e-post från företaget där all nödvändig information kommer och Du kan då besluta dig om det kan vara fortfarande vara intressant eller inte?

Och efter det tar jag en kontakt med dig via telefon eller via webinarprogrammen zoom.us eller Skype - så jag kan visa dig online hur du kommer igång med allt eller om du har frågor m.m.

 
AnneLi Källström, http://www.investeringsagent.se
AnneLi Källström, http://www.investeringsagent.se