Medicinsk HampaBusiness

Detta företag som jag jobbar med har tänk lite mer och inte bara en investering att göra en bra affär utan skaffa kunskap om denna MIRAKEL växt men även skapat en egen coin som har ett värde som backar upp.

Som ett steg i att etablera coin Viridi på den öppna marknaden så närmar sig företaget äntligen lanseringen av  Viridi ICO (Initial Coin Offering)*.
En av de primära parametrarna för ett långsiktigt framtida värde av Viridi är att odla, klona och sälja ’moderplantor’ av medicinsk marijuana med en avkastning från försäljningen av plantorna. Avkastningen är helt fristående från eventuella kursvinster, dvs de betalas ut oavsett kursen på Viridi, när den publicerats, på en publik börs för digital valuta  2018 och framåt.

Att kunna investera och äga moderplantor med avkastning på investeringen är unikt så vi blir först i världen! Alla investeringar i skog är bra och det är ingen hemlighet, men det tar lång tid att få ett träd att växa... Allt som träden gör, kan denna lilla växt användas till, papper, bränsle, smink, naturlig medicin, bilar, kläder mm och man behöver då inte använda onaturliga kemikalier att producera detta!!!

Hampa är en släkt av olika Cannabiz sorter... I Sverige är endast industri hampan tillåtet, där halten är av cannabinoiden THC får vara max 0,2% samt även i övriga Europa medan Schweiz får ha cannabinoiden THC får ha 1 % .

Här är en mycket bra informativ text om främst industrihampan "cannabis industrialis" som man tillverkar produkter innehållandes främst cannabinoiden CBD (cannabidiol), och  innehåller nästan inget av främst cannabinoiden THC (delta-9 tetrahydrocannabinol):
https://cbdolja.com/om-cbd-olja/

Medicinska användningsområden för cannabis och tillhörande kliniska forskningsstudier:
LÄS MER


Exempel på investering:
BLI ÄGARE TILL DINA EGNA MODERPLANTOR AV MEDICINSK HAMPA!
- Investering per planta = 250 EUR
- Avkastning per planta = 100% dvs du får tillbaka 500 EUR
- Odlas och säljs i Schweiz


Mer information hur du får tillgång till det, mejla mig på info@investments4you.com
GRATIS REGISTRERING FÖR ATT SE MER PRODUKTER SOM FINNS OCH KOMMER
KLICKA HÄR!

Hampabusiness registrering
KLICKA HÄR!